office@kokoss.ro +40 766 572 950

Politica de Confidentialitate

SC COCOS PLACE SRL cu sediul social in Romania, judetul ILFOV, Localitate VOLUNTARI, str. EROU IANCU NICOLAE NR 85 Y, TARLA 15, PARCELA A286, LOT 9, VILA 9, CONSTRUCTIA C1, CAMERA NR 1, PARTER, avand CUI 39363214, Nr. ORC J23/2230/2018, e-mail: office@kokoss.ro,

• pastram cu strictete confidentialitatea datelor clientilor

• si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (redactarea si trimiterea ofertelor generale si personalizate pentru evenimente private si corporate) si pentru informari comerciale cu privire la acest site.

Politica de protecție a persoanelor fizice in ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal se bazeaza pe Regulamentul general privind protejarea datelor (GDPR), care intra in vigoare de la 25 mai 2018 si care creează reguli consecvente privind protejarea datelor cu caracter personal in Uniunea Europeană, precum si pe legislatia nationala aplicabila. Aceasta politică generala se aplica pe site-ul web pe care va aflati, www.kokoss.ro, administrat de SC COCOS PLACE SRL.

Deși puteți accesa continutul acestuia fara a furniza vreo informație personala, in unele cazuri aceste informatii va sunt cerute pentru a va putea oferi serviciile online pe care le solicitati.

Noi:

• nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail sau telefonul unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comertului electronic, SC COCO PLACE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera in scop de ofertare, transmitere de news-lettere, reclama/publicitate.

• Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre. Aveti dreptul de a va modifica si sterge datele detinute de www.kokoss.ro.

• In vederea exercitarii drepturilor dumneavoastra, respectiv: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul de a va retrage consimtamantul inițial, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul al restrciționarea prelucrarii sau dreptul de a depune o plangere in calitate de subiect al prelucrării datelor, Pentru aceasta, va rugam să ne scrieți fie prin e-mail la adresa office@kokoss.ro, fie prin posta la adresa postala: judetul ILFOV, Localitate VOLUNTARI, str. EROU IANCU NICOLAE NR 85 Y, TARLA 15, PARCELA A286, LOT 9, VILA 9, CONSTRUCTIA C1, CAMERA NR 1, PARTER.

• In mod implicit, site-ul www.kokoss.ro utilizeaza diferite tipuri de cookie-uri funcționale pentru a imbunătăți experiența dumneavoastra in utilizarea acestui site. Aveți opțiunea de a respinge sau accepta folosirea lor. Pentru mai multe informații despre politica noastra de cookie sau despre cooki-urile utilizate si modalitatile de activare/dezactivare, va rugam sa cititi Politica de cookies.

• Prelucrarea mesajelor prin e-mail sau prin intermediul formularelor de chat se face doar in scopul desfașurarii corespondenței cu dvs. Daca echipa care raspunde de gestionarea mesajelor primite nu va poate raspunde la intrebari direct, aceasta va trimite e-mailul dumneavoastra altui serviciu internalizat sau externalizat sau colaboratorilor. Veti fi informat prin e-mail care este acest serviciu și de faptul ca cererea dumneavoatra va fi preluata de acel serviciu/department/colaborator. Daca aveti intrebari in legatura cu prelucrarea corespondenței dumneavoastra și a datelor cu caracter personal, le puteți include in mesajul pe care ni-l adresați.

• Noi folosim de asemenea canalele de social media pentru a prezenta munca, serviciile si produsele noastre. Utilizarea canalului specific de social media este evidențiata pe acest site cu butoane spcifice fiecarui canal. De exemplu, puteți urmari prezentarile pe care le incarcam pe pagina noastra de YouTube sau sa urmariți linkurile de pe site-ul nostru sau asociate pe Facebook. Fiecare canal social media are propria politica privind modul in care proceseaza datele dvs. personale cand accesați site-urile lor. De exemplu, daca alegeți să vizionați unul dintre videoclipurile noastre pe YouTube, vi se va solicita consimtamantul explicit pentru a accepta cookie-urile YouTube; daca va uitați la activitațile noastre pe Facebook, vi se va cere consimtamantul explicit de a accepta cookie-urile Facebook; același lucru este valabil și pentru alte servicii. Daca aveți nelamuriri sau intrebări legate de utilizarea datelor dvs. personale de catre acele site-uri asociate canalelor media menționate mai jos, trebuie sa citiți cu atenție politicile de confidențialitate ale dumnealor inainte de a le utiliza.

• Informațiile sunt divulgate tertilor doar in cazul in care acest lucru este absolut necesar pentru indeplinirea scopului/scopurilor identificate mai sus, doar destinatarilor menționați, furnizori de servicii sau parteneri si doar cu acordul dvs telefonic sau scris.

SC COCOS PLACE SRL nu va divulga datele dvs. cu caracter personal pentru a fi utilizate in scopuri de marketing de catre terti operatori sau transfer extern in afara UE. De asemenea, pentru imbunatatirea experientei dumneavoastra in utilizarea site-ului, se folosesc date tehnice provenind din surse de genul motoarelor de cautare, indexare sau social media.

• Continuarea accesului dumneavoastra la conținutul site-ului www.kokoss.ro constituie un accept al politicii noastre de confidențialitate. Pentru orice sugestii sau reclamații cu privire la conținutul politicii de confidențialitate, va rugam sa ne contacți la adresa de e-mail office@kokoss.ro.

Persoane Imputernicite

In vederea prelucrarii datelor dumneavoastra, in scopul inregistrarii la servicii online sau prin e-mail, abonare la newsletter si derularii corespondentei, societatea SC COCOS PLACE SRL apeleaza la terti furnizori de servicii cum ar fi: firme de curierat, firme de procesare plati, firme de suport IT etc, acestia actionand in calitate de imputerniciti.
In cadrul acestor procese, este posibil ca date personale ale dumneavoastra sa fie transferate strict in scopurile enumerate si conditiile prevazute in politica de confidentialitate.

Feedback

Noi oferim posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam.

Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe adresa office@kokoss.ro

Va multumim!

pantofi louboutin, pantofi valentino, pantofi casadei, poseta prada, geanta prada, sneakers giuseppe zanotti, valentino rockstud, geanta gucci, poseta gucci, pantofi gucciecommerce, creare siteuri web, creare aplicatii mobile, softuri companie, promovare social media, promovare online, promovare companie, creare situri, creare siteuristomatologie satu mare, dentist satu mare, dentist, stomatologie, cabinet stomatologic, stomatologie preturi, stomatologie generala, stomatologie generala satu mareperuca, peruci, peruci germania, peruci femei, peruci dama, peruci sintetice, peruci par scurt, peruci par natural, peruci olx, peruci ieftine, peruci colorate, peruci barbati, peruci satu marerepatriere decedati, repatriere pret, transport funerar, transport funerar international, servicii funerare, servicii funerare internationale, servicii funerare cluj, transport funerar cluj, coroane clujpiatra naturala, rocas, granit, piatra, travertin, marmura, andezit, mr. stone, piatra vistea, placare piatra, pardoseli piatra, trepte piatradepozit haine second hand, haine second hand, haine second hand, haine second hand en gross, haine second hand onlineimplanturi dentare baia mare, implanturi dentare satu mare, implanturi dinti satu mare, implanturi dentarestomatologie baia mare, dentist baia mare, dentist, stomatologie, cabinet stomatologic, stomatologie preturi, stomatologie generala, stomatologie generala baia marecase targu mures, apartamente targu mures, imobiliare targu mures, garsionere targu mures, locuinte targu mures, prima casa targu mureswedding planning, organizare nunta, organizare evenimente, organizare botezuri, nunta cluj napoca, agentii evenimente, decor evenimente, firma evenimente
Acest site utilizeaza cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de retele sociale, de publicitate si de analize informatii cu privire la modul in care folositi site-ul nostru. Acestia le pot combina cu alte informatii oferite de dvs. sau culese in urma folosirii serviciilor lor.

Statistici
Declaratie cookie-uri actualizata in data de 24.05.2018