Regulament utilizare labirint modular Jungle Joy

Pentru siguranta copilului dvs si a celorlalti copii, trebuie sa cititi si sa intelegeti prezentul Regulament. Va rugam sa ii explicati copilui dvs regulile de mai jos si sa va asigurati ca le va respecta.
Personalul nostru le va atrage copiilor atentia atunci cand nu respecta regulile de mai jos si le va solicita sa paraseasca atractia atunci cand pun in pericol siguranta proprie sau pe a altora.
1. Labirintul modular este destinat copiilor intre 3-12 ani.
2. Este interzisa utilizarea de catre copiii sub 3 ani daca sunt neinsotiti de un parinte/adult si este interzisa intrarea in orice conditii a copiilor peste 12 ani. Copiii sub 3 ani pot intra in labirint numai in prezenta unui parinte/adult insotitor care sa ii supravegheze in permanenta si numai in limita capacitatii maxime admise.
3. Copiii trebuie sa fie insotiti de un adult/parinte atat la sosirea in spatiul de joaca de la etajul 1 cat si la plecare.
4. Capacitatea modularului de joaca este de 15 copii, pe toata suprafata sa. Din motive de siguranta, este interzisa depasirea capacitatii.
5. Copiii trebuie sa fie insotiti de un adult/parinte atat la venire, cat si la plecare.
6. Parintii trebuie sa inteleaga si sa le exlice copiilor lor sa respecte limitele de varsta si de capacitate ale celor 3 compartimente.
7. Copiii nu au voie sa intre in spatiul de joaca incaltati.
8. Copiii nu au voie sa urce in modular incaltati. Incaltamintea si imbracamintea copiilor se pot lasa pe culoarul de la etajul 1 – zona vestiar, pe propria raspundere (in cazul inlocuirii, furtului sau al confuziilor produse, conducerea Kokos Fun&Play nu isi asuma in niciun fel raspunderea pentru pierderea acestora).
Va recomandam sa lasati in zona de vestiar doar incaltamintea si imbracamintea in exces, nu si cadourle, pungile de cumparaturi sau alte bagaje, locul de joaca nefiind dotat cu suficient spatiu de depozitare si nici facut raspunzator de eventuale furturi sau inlocuiri.
9. Din motive de siguranta proprie si a altora, copiii nu au voie in interiorul modulului de joaca cu propriile jucarii.
10. Copiii care au mai mult de 30 kg si o inaltime mai mare de 1,20 m nu au voie sa intre in modular.
11. Este strict interzis consumul de bauturi sau de alimente in timpul folosirii oricarui spatiu de joaca/jucarie/atractie, deci si a modularului.
12. Consumul de alimente sau bauturi nu este permis decat in momentul servirii mesei sau tortului si in zona alocata pentru aceasta (pentru petreceri), iar pentru vizitatorii locului de joaca in orice moment al vizitei DAR NUMAI in zona alocata pentru masa, asezati pe scaunelele prevazute.
13. Accesul copiilor care au dizabilitati locomotorii este interzis din motive de siguranta.
14. Copiii nu au voie sa foloseasca niciun echipament din locul de joaca daca detin asupra lor obiecte ascutite, taioase, inflamabile etc. Nici in modular nu au voie sa intre daca au in mana asemenea obiecte.
15. Este strict interzisa catararea pe partile laterale ale modularului de joaca, pe partile exterioare sau interioare (plase, stalpi).
16. Va recomandam sa nu le lasati copiilor obiecte de valoare in spatiul de joaca. Kokos Fun&Play nu isi asuma niciun fel de responsabilitate pentru pierderea sau deterioarea acestora.
17. Sectiunea de tip tobogan va fi folosita de catre 2 copii o data, unul care urca si unul care coboara pe tobogan.
18. Sunt interzise folosirea toboganului stand in picioare, coborarea pe tobogan cu capul inainte si urcarea inapoi pe tobogan prin zona de coborare/panta. Este interzisa stationarea jos pe tobogan dupa folosirea acestuia.
19. Sectiunea de tip trambulina va fi folosita de maxim 3 copii o data, care vor putea ramane in interiorul ei o perioada de timp de max 15-20 minute.
20. Nu sunt permise tumbe in aer.
21. Atractia este interzisa: – copiilor cu o stare de sanatate precara, care sufera de leziuni ale coloanei sau ale membrelor superioare si inferioare; – copiilor care sufera de leziuni ale coloanei; – copiilor care au un handicap fizic sau psihic ce nu le permite utilizarea in conditii de siguranta a trambulinei; – copiilor cu o stare de sanatate precara, care ar putea fi agravata de utilizarea atractiei;
22. Nu este permis accesul cu alimente sau bauturi in trambulina.
Orice nerespectare a acestor reguli sau orice altceva ce pune in pericol siguranta copilului dvs si a celorlalti va fi sanctionata de catre personalul nostru prin interzicerea de a mai utiliza atractia. Veti fi anuntati imediat ca copilul dvs nu respecta regulile de siguranta obligatorii. Utilizarea acestei atractii in aceleasi conditii, dupa ce vi s-a atras atentia asupra nerespectarii normelor de siguranta, se face pe riscul propriu.
Conducerea noastra nu raspunde de posibilele accidente provocate din neglijenta copiilor si parintilor sau de nerespectarea Regulamentului.